Digitalisering och automatisering av din ekonomi

MyTonken

Så här går det till

Vi är grymma på att snabbt digitalisera och automatisera er bokföring och redovisning. Direkt när vi har kommit överens om ett samarbete ser vi till att få igång ert nya arbetssätt. Kort sagt handlar det om att ni ska göra följande fortsättningsvis:

Ni gör detta

Fakturera

Göra era kundfakturor och skicka dessa via mail eller e-faktura till kunden i vår app

Fota Kvitton

Fota kvitton och andra underlag för gjorda utlägg med vår app

Godkänna/attestera

Godkänna/attestera de leverantörsfakturor som ska betalas i vår app

Lön

Berätta vilken lön ni önskar få utbetald

Sen gör vi allt det andra, grymt eller hur…

‍All hantering av pappersunderlag försvinner och ni behöver inte heller vänta på att vi manuellt ska registrera dessa underlag, utan allt sker med automatik i realtid. De gånger vi träffas är för att prata hur ni kan utveckla er verksamhet och inte för att ni ska lämna era papper.

fast pris

Alltid till fast pris! I det fasta pris du betalar per månad för vår tjänst ingår både det vi gör löpande (bokföring, betalningar, momsdeklaration m.m.) och det vi gör årligen (bokslut, årsredovisning, bolagets inkomstdeklaration m.m.). Om du exempelvis är en enmansföretagare som jobbar som IT-konsult, kostar vår tjänst ca 2 000 kr per månad. Har ni en större verksamhet med flera anställda och fler verifikationer blir priset högre. Det omvända är om ditt bolag är vilande med bara några få affärshändelser/verifikationer om året, då är priset givetvis lägre.

För att sätta upp ert företag i vårt system och utbilda er i appar och det digitala arbetssättet, betalar ni ca 2 månadsavgifter.

allt detta ingår

Våra styrkor är flera bl a att vi är entreprenörer och vet hur man driver företag från start-up till att det är dags att sälja. Vi är grymma på att hela tiden försöka öka automatiseringen av din bokföring/redovisning genom att hitta och implementera nya appar som möjliggör detta. Sist men inte minst, vi älskar att samla och analysera data och ju mer automatisering, desto mer data skapas. Får vi chansen tar vi gärna och integrerar data från dina andra system som exempelvis e-handelssystemet, lagersystemet etc.

I vårt fasta pris ingår följande:

Kundfakturering

Ni gör era egna kundfakturor i vår app, som skickas som mail eller e-faktura till er kund. Vårt ekonomisystem uppdateras automatiskt i realtid på korrekt sätt. I appen får ni en uppdaterad överblick på det som fakturerats era kunder. Behövs det skickas påminnelser till kunder som inte betalat i tid, är det bara att skapa en fakturapåminnelse och klicka på skicka.

Leverantörsfakturor

Fakturor från era leverantörer skickas direkt som pdf eller e-faktura in i vårt ekonomisystem, ni godkänner/attesterar fakturan i appen. Vi ser sedan till att fakturan betalas och att det bokförs korrekt med automatik.

Kvitton på utlägg

Ni fotar alla kvitton och andra underlag för era utlägg i vår app. Sedan skickar ni in dem till vårt ekonomisystem. Vi betalar ut utlägget direkt ifall ni önskar det (då slipper ni ha företagskort) eller i samband med lönen.

Lön

Alla anställda i företaget registrerar sina avvikelser, sjukdom, VAB, semester m.m. i vårt system. Innan utbetalning attesteras den digitalt. Vi betalar ut lönerna och rapporterar till Skatteverket.

Beslutsunderlag och rapporter

I vår bastjänst ingår att ni får tillgång till ekonomisystemet via appen och kan se hur ert företag mår och kontrollera specifika poster. Du kan se resultat- och balansrapporterna och klicka dig ner från kontonivå till verifikation och vidare till det digitala underlaget. Rapporterna ger dig underlag att ta rätt beslut för att driva din verksamhet framåt.

Dessutom

- Titta på samtliga verifikationer och leverantörsfakturor - Se obetalda samt leverantörsfakturor under betalning - Se interna noteringar - Visa kopplade bilder såsom leverantörsfakturor och kvitton - Ta fram ekonomiska rapporter - Underlättar digitalt samarbete - Påminnelsenotiser via e-post och SMS - Åtkomst var du än är

Hör av dig redan idag

Få ett fast pris

Alltid till fast pris! I det fasta pris du betalar per månad för vår tjänst hanterar vi all din bokföring och redovisning samt och det man måste göra årligen såsom årsredovisning, deklaration.